Nederlandse vlag
Menu
Calendar Reserveer nu Calendar Cadeaubon
Bel Instagram TripAdvisor Facebook
Over Restaurant Colijn

Over Restaurant Colijn

Restaurant Colijn is een eigentijds en sfeervol restaurant dat centraal gelegen is in Amstelveen met aan de achterzijde een prachtig uitzicht op het Amsterdamse Bos. Restaurant Colijn is verdeeld in 3 verschillende restaurantdelen met elk hun eigen ambiance en uitstraling.

Over ons
Reserveer online bij Restaurant Colijn

Reserveer online bij Restaurant Colijn

Lekker lunchen of dineren in een sfeervolle omgeving? Reserveer dan nu een tafel via onderstaande reserveringstool. Uiteraard kunt u ook altijd even binnenlopen.

Reserveer Nu
Menu van Restaurant Colijn

Menu van Restaurant Colijn

Al onze gerechten op ons a la carte menu worden bereid met dagverse ingredienten. Naast ons a la carte menu presenteren wij ook maandelijks vol trots een ‘Chef Special'. Speciale wensen? Geen enkel probleem, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het menu
Iets te vieren?

Iets te vieren?

Prive of zakelijk, Restaurant Colijn is de ideale locatie voor uw evenement. Of het nu gaat om een diner, borrel, trouwfeest, verjaardag, zakenlunch, high-tea of high-wine, wij bieden de ruimte en mogelijkheid om in overleg met u arrangementen samen te stellen met een goed prijs-kwaliteit verhouding, voor zowel kleine (zakelijke) gezelschappen als grote (zakelijke) bijeenkomsten.

Iets te vieren?
Werken bij Colijn

Werken bij Colijn

Bij Restaurant Colijn zijn wij altijd op zoek naar talent om ons team te versterken. Wil jij graag bij ons aan de slag? Neem dan direct contact met ons op.

Vacatures
Contact

Contact

Colijn is zeven dagen per week geopend, vanaf 11:00 uur. Reserveren kan via de website, telefonisch of per email. Voor vragen en contact zijn wij bereikbaar per telefoon en e-mail.

Contact
Colijn à la Carte bij u Thuis

Colijn à la Carte bij u Thuis

Restaurant Colijn wordt gewaardeerd om haar uitgebreide, à la Carte menu's aangevuld met wisselende Chef Specials en Proeverijen. Voor wie nu ook thuis van onze kwaliteit wil genieten, bieden we een nieuwe service: 'Colijn à la Carte bij u Thuis'

Thuisservice
Kaart pinHoe je er komt